Legvidámabb osztálykirándulás

Legvidámabb osztálykirándulás

Az iskolai, óvodai csoportos kirándulások, nyári táborok csoportjait szeretettel várjuk az Elevenparkba.

Az Elevenpark Játszóház nagy területének és különleges játékkínálatának köszönhetően kiválóan alkalmas iskolai vagy óvodai csoportok és táborok fogadására. Legyen az az éves osztálykirándulás vagy akár egy különleges tanóra, az Elevenpark biztosan emlékezetes és tartalmas programot jelent majd a gyerekeknek. Kedvezményes ajánlatainkkal pedig igyekszünk minél több gyerek számára elérhetővé tenni ezt a különleges programot.

Parkunkban óvodás és általános iskolás gyerekek is megtalálják a számunkra tökéletes játékot. A kisebbeknek remek szórakozást nyújt a labdamedence és a mászótorony. A nagyobbak imádni fogják mászófalainkat és butterfly hullámvasutat. 

20 fő feletti csoportoknak akár kombinált csomagot is tudunk adni, így a Cyberjump vagy a Laserpark élményeit is ki tudjátok próbálni!

Foglalj időpontot a csapatnak: https://www.elevenpark.hu/gyermek-csoportok/elevenpark-jatszohaz-uj-buda-center-csoportos-kedvezmenyes-ajanlatok

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom