Elevenpark Játszóház Új Buda Center

Általános szerződési feltételek

Jelen általános szerződési feltételek („ÁSZF”) az Elevenpark Kft. („Üzemeltető”) által működtetett Elevenpark Új Buda Center (címe: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21., „Elevenpark Új Buda”) igénybevételére és a http://www.elevenpark.hu/ honlap használatára vonatkozó feltételeket, az Elevenpark Új Buda és a honlap látogatóinak („Vendég”) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Az Elevenpark Új Buda használatára vonatkozó részletes, gyakorlati és biztonsági szabályokat a Házirend („Házirend”), a Felek személyes adatainak kezelésére vonatkozó rendelkezéseket az „Adatkezelési Tájékoztatótartalmazza, a kamerákra vonatkozó tájékoztatást pedig a „Tájékoztató kamerák működtetéséről tartalmazza, amelyek az ÁSZF mellékletét képezik (ÁSZF és mellékletek együtt: „Szerződés”).

I. Fogalmak

Üzemeltető: Elevenpark Kft.

Székhely: 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45.

Bejegyezve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Elevenpark Új Buda Center helyszíne:

1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.

Cégjegyzékszám: 13 09 130348

Képviseli: Stefan Walter Rudolf Fritsch

Adószám: 14848285-2-13

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vendég: Az a személy, aki az Elevenpark Új Buda szolgáltatásait ténylegesen igénybe veszi, kiskorú vendég esetén, a kiskorú személyt kísérő felnőtt vagy törvényes képviselő valamint az, aki az Elevenpark Új Buda szolgáltatásait megrendeli.

Szolgáltatás: az Elevenpark Új Buda Magyarország egyik legnagyobb élményparkja, egy különleges játszótér, ahol olyan játékok találhatóak, melyeket Vendégek (alapvetően gyerekek és kivételesen a felnőttek) mozgásra és szórakozási célra használják.

Foglalás: Vendég az Elevenpark Új Buda egyes szolgáltatásait (születésnapi csomag, felnőtt és csapatépítő céges rendezvények) előzetes időpontfoglalás alapján veheti igénybe.

 1. A szerződés hatálya, létrejötte
 2. Felek között a Szerződés online vásárlás esetén a Foglalás véglegesítését követően küldött írásbeli visszaigazolás közlésével, egyéb esetben a belépőjegy megvásárlásával jön létre és Szolgáltatás igénybevételét követően az Elevenpark Új Budából történő távozásig tart.
 3. A Szolgáltatások teljesítésének helye Magyarország, Elevenpark Új Buda.

III. Jegyvásárlás, foglalás

A - Általános szabályok

 1. Az Elevenpark Új Budába csak belépőjegy birtokában lehet belépni. A belépőjegy adott napon belépéstől zárásig történő ott tartózkodásra jogosít.
 2. A belépőjegyek típusai, ára és egyéb díjak az https://www.elevenpark.hu/elevenpark-jatszohaz-uj-buda-center/elevenpark-jatszohaz-uj-buda-center-arak oldalon találhatóak meg, valamint az Elevenpark Új Buda pénztáránál. Üzemeltető a jegyárak vonatkozásában fenntartja a mindenkori árváltoztatás jogát. A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák.
 3. A belépőjegyet Vendég az Elevenpark Új Budában, a helyszínen a jegytípus kiválasztását követően a pénztárnál készpénzes, bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetés útján vásárolhatja meg.
 4. A megvásárolt jegyet nem lehet visszaváltani vagy módosítani.
 5. Amennyiben a Vendég kedvezményt kíván igénybe venni, köteles a kedvezmény igénybevételére jogosító igazolást Elevenpark Új Buda részére megadni.
 6. Egyedi kérés, nagyobb csoportok, céges rendezvény, nyereményjáték, kuponos akció stb. esetén az Üzemeltető jogosult az Elevenpark Új Buda használatának árait eltérően vagy egyedileg meghatározni.

B - Szülinapi csomagok

 1. A https://www.elevenpark.hu/elevenpark-jatszohaz-uj-buda-center/elevenpark-jatszohaz-uj-buda-center-szulinap oldalon születésnapi csomagot lehet rendelni. Egyébiránt születésnapi csomagot személyesen a helyszínen is lehet foglalni.
 2. Vendég legalább 6, legfeljebb 12 főre tud születésnapi csomagot foglalni. Ha több személyre szeretne foglalni, úgy több foglalást kell indítania, figyelembe véve a minimum 6 fős létszámot. Több személy részére történő jegyvásárlás és foglalás esetén a foglalást végző Vendég felel a belépőjegy vagy a Szolgáltatás teljes ellenértékének megfizetéséért, függetlenül a játékban részt vevő személyektől és a közöttük lévő elszámolástól, valamint köteles az irányadó használati feltételekről és házirendről a vele érkező Vendégeket tájékoztatni.
 3. A foglalás véglegesítéséhez a foglalási adatok megadását követően a Vendég a fizetéshez szükséges további adatokat köteles megadni (teljes név, e-mail cím, telefonszám, ünnepelt neve, ünnepelt születési dátuma, résztvevők létszáma, számlázási cím), továbbá köteles elfogadni a jelen ÁSZF-t.
 4. A „Megrendelés véglegesítése” gombra kattintva a rendszer tovább lép az OTP SimplePay fizetési oldalára, ahol a megrendelőnek a jegyfoglalásra vonatkozó előleget kell megfizetnie. A fizetés Elevenpark Új Buda honlapján feltüntetett bankkártya típusokkal történhet, az OTP online kártyaelfogadó terminálján (VPOS) keresztül (SimplePay). Itt a fizetéshez meg kell adni bankkártyán szereplő nevet, a kártya számát, lejárati dátumát és érvényesítési kódját (CVC2 vagy CVV2). A Vendég a bankkártya adatainak megadását követően a „Fizet” gombra kattintva indítja el a tranzakciót.
 5. A fennmaradó összeget a megrendelőnek a születésnap rendezvény napján kell kiegyenlítenie, ekkor a létszám is módosítható, azonban legalább 6 fő kifizetése kötelező. Kombinált csomagoknál a megrendelt létszám felfelé nem módosítható.
 6. A sikeres fizetésről az OTP SimplePay oldal e-mailben küld visszaigazolást, ez azonban nem minősül a foglalás visszaigazolásának és az adásvételi ajánlat elfogadásának, erről ugyanis Vendég az Üzemeltetőtől kap visszaigazoló e-mailt. Az Üzemeltetőtől kapott visszaigazoló email tartalmazza a foglaláshoz tartozó QR kódot (melyet a foglalt időpontra el kell hozni), megrendelési sorszámot, továbbá a megrendelés megrendelő által megadott adatait.
 7. A bankkártyás fizetés során felmerülő esetleges hibákért Üzemeltető nem vállal felelősséget. Vendég fizetéskor felel azért, hogy jogosult a megadott fizetési mód és eszköz használatára, és hogy a megadott fizetési adatok valósak és pontosak. Az e-mail cím pontatlan vagy helytelen megadásából fakadó kárért a Vendég felel.
 8. A fizetés befejezését követően a rendszer visszalép az Elevenpark Új Buda honlapjára, ahol a vásárlás következő adatai láthatóak: SimplePay referenciaszám, Megrendelés azonosító és a foglalás elküldésének időpontja.
 9. Sikeres foglalás és vásárlás esetén az Üzemeltető a foglalás során megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küld és megküldi .pdf file formájában a QR kódot tartalmazó visszaigazolást, amely elmenthető, nyomtatható. Amennyiben a Vendég 2 órán belül nem kapja meg a belépőjegyet tartalmazó visszaigazoló e-mailt, és azt a spam-folderben vagy levélszemét könyvtárban sem találja, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal (https://www.elevenpark.hu/parkjainkrol/elerhetoseg).
 10. A visszaigazoló e-mail a foglalási ajánlat visszaigazolásának, azaz a Szolgáltatás teljesítése megkezdésének minősül.
 11. A visszaigazolást a belépéskor fel kell mutatni, ez történhet a nyomtatott jegy bemutatása, vagy a telefonon a jegy QR-kód beolvasása útján.
 12. A Vendég a vásárlásról kiállított elektronikus számlát 24 órán belül e-mailen kapja meg.
 13. Az OTP SimplePay online fizetési rendszerrel kapcsolatos információkat és biztonsági tanácsokat az Elevenpark Új Buda weboldalán is elérhető „Bankkártyás fizetés tájékoztató” tartalmazza (http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf).

C – Csoportos foglalások, Céges megrendelések

 1. Vendégnek lehetősége van a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen keresztül csoportos jegyek vásárlására.
 2. Ezen csoportos jegyek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailen keresztül Vendég szándéknyilatkozatának visszaküldésével és Elevenpark Új Buda visszaigazolásával lép érvénybe.
 3. Vendég e jegyek ellenértékét az érkezéskor köteles kiegyenlíteni.
 4. A céges megrendelésekkel (csapatépítők, Move Your Team, stb.) kapcsolatban az Elevenpark Új Buda egyedi szerződést köt, melyben rögzítésre kerülnek a fizetési feltételek.

D – Játszóparty

 1. Elevenpark Új Buda Játszóparty rendezvényére elővételben a helyszínen személyesen vagy online a https://tixa.hu/ oldalon lehet jegyet venni, azonban amennyiben a létszám engedi, a rendezvény napján, a helyszínen is lehet jegyet venni. Az ügyfélszolgálat a foglaltságról (létszámról) nyitvatartási időben tájékoztatást ad.
 2. A https://tixa.hu/ oldalon keresztül vásárolt jegyek vonatkozásában a https://tixa.hu/aszf oldalon található Általános Szerződési Feltételek az irányadók.
 3. Vendég a személyesen vásárolt jegyekkel kapcsolatos módosítási kérelmét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levelében kérheti.

VI. Elevenpark Új Buda használata

A - Házirend

 1. A beléptetésnél Elevenpark Új Buda jogosult ellenőrizni az alábbiakat:
  • Vendég érvényes belépőjeggyel rendelkezik.
  • Vendég elfogadta az Üzemeltető ÁSZF-t, Házirendjét.
  • Vendég kiegyensúlyozott fizikai és mentális állapotban van.
  • Az Elevenpark Új Buda kizárólag a fenti feltételek teljesülése esetén használható, ennek hiányában Üzemeltető a beléptetést megtagadhatja.
 2. A Vendég az Elevenpark Új Buda használata során köteles a Házirend szabályait, valamint az adott játékokon feltüntetett előírásokat betartani. A Házirend a https://www.elevenpark.hu/parkjainkrol/szabalyok oldalon érhető el.
 3. Az Elevenpark Új Buda játszóeszközeit kizárólag 14 éven aluli gyermek használhatja. A nyitott órákra 14-18 kor közötti kiskorú csak, mint kísérő vagy családtag jöhet be. Ez alóli kivételt jelent a céges rendezvény, csapatépítő, Játszóparty alkalmával érkező felnőtt Vendégek.
 4. Vendég más Vendéget nem zavarhat, zaklathat, rágalmazó, becsületsértő megjegyzéseket nem tehet vagy más módon harmadik személy személyiségi és egyéb jogát vagy jogos érdekét nem sértheti.
 5. A Házirend megszegése esetén az Üzemeltető jogosult a játékot leállítani és/vagy a szabályszegő Vendéget az Elevenpark Új Buda területéről díjvisszatérítés nélkül kizárni.

B - Felelősség

Vendég a jegyvásárlással elfogadja az Elevenpark Új Buda Házirendjét és jelen Általános Szerződési Feltételeket is, ezzel tudomásul veszi, hogy az Elevenpark Új Budában lévő játékeszközöket saját felelősségére használja. Továbbá a Vendég felel a vele érkező kiskorú gyermek(ek)ért.

VII. Szerződésszegés, felelősség

 1. Üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz a Szolgáltatás biztonságos és előírásoknak megfelelő működtetése érdekében, de nem felel azon veszteségekért vagy kárért, amelyet a Szolgáltatást biztosító rendszer meghibásodása, vagy egyéb elégtelensége okozott.
 2. Felek kifejezetten kizárják Üzemeltető felelősségét a Ptk. 6:143. § (2) bekezdése szerinti károkért, tekintet nélkül arra, hogy e károkat az Üzemeltető szerződésszegéssel, vagy szerződésen kívül okozhatja. Jelen felelősségkorlátozás nem érinti a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősséget (Ptk. 6:152. §), valamint a szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító károkozásért való felelősséget (Ptk. 6:526. §).
 3. Üzemeltető nem felel a Szolgáltatás és/vagy a foglalásra használható online felületek hibamentes és zavartalan működéséért, ugyanakkor jogosult ezek fejlesztése, módosítása, karbantartása érdekében az adott oldalt vagy akár az Elevenpark Új Buda működését szüneteltetni.
 4. Vendég a Szolgáltatást kizárólag saját felelősségére használhatja. Vendég felel azért, hogy a vele érkező kiskorú gyermek a játékeszközöket a Házirendben foglalt szabályok szigorú betartása mellett és saját életkori sajátosságaira figyelemmel használja. Üzemeltető különösen nem felel más Vendég magatartásáért.
 5. Üzemeltető jogosult a Vendég foglalását indokolt esetben visszautasítani, így különösen valótlan, vagy hiányos adatok megadása, illetve a Szolgáltatás igénybe vétele során vagy a belépőjeggyel történő bármilyen visszaélés esetén.
 6. Amennyiben feltételezhető, hogy Vendég az Elevenpark Új Buda berendezéseit nem használja szerződésszerűen Üzemeltető jogosult az Elevenpark Új Buda használatát azonnali hatállyal megtiltani és a Vendéget kitiltani. Indokolt esetben vagy Vendég erre irányuló kifejezett kérésére az Üzemeltető ilyen eseményről jegyzőkönyvet vesz fel.
 7. Vendég nem sértheti a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek biztonságát. Ilyen magatartás polgári és büntetőjogi szankciókat vonhat maga után. Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy nem használ semmilyen olyan eszközt, szoftvert vagy eljárást, amellyel megzavarja vagy megkísérli megzavarni a használható online felületek rendeltetésszerű működését, vagy bármely, az Üzemeltető honlapján folytatandó tevékenységet.
 8. Vendégek teljes kártérítési kötelezettséggel felelnek az Elevenpark Új Buda játékainak és berendezéseinek szabályos és rendeltetésszerű használatáért. Üzemeltető kizár minden, az Elevenpark Új Buda szakszerűtlen vagy jogszerűtlen használatából eredő kárért való felelősséget. Ezek és/vagy a díszlet megrongálása esetén a Vendég kötelessége az okozott kárt (anyagi kár és késedelemből eredő veszteség) a károsult részére megtéríteni.
 9. Vendég köteles teljes mértékben helytállni minden a Vendég, valamint a kíséretében érkező kiskorú gyermek felróható magatartásával vagy mulasztásával összefüggésben az Elevenpark Új Buda használata során az Üzemeltetőnek vagy harmadik személynek okozott kárért. E kártalanítási kötelezettsége kiterjed bármely követelésre, költségre, ami bármely igényből, hiányból, kárból, perből vagy más hatósági eljárásból, ítéletből vagy határozatból, eljárási költségből és ügyvédi költségből ered.
 10. Felelősségbiztosítás-technikai okokból esetleges kárigényt egyrészt azonnal a helyszínen be kell jelenteni, jegyzőkönyv – a személyzettel együtt való – felvétele mellett; másrészt a kárigényt 6 hónapon belül írásban nevesíteni és számszerűsíteni kell.

VIII. Adatkezelés

 1. Vendég hozzájárul ahhoz, hogy Üzemeltető a Vendég Szolgáltatással összefüggésben átadott vagy megismert adatait az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje, valamint kijelenti, hogy az átadott személyes adatok vonatkozásában (játékban részt vevő harmadik személyek személyes adatai is) rendelkezik az érintettek hozzájárulásával.
 2. A weboldalon történő foglalás során „Megrendelés véglegesítése” fülre kattintva Vendég hozzájárul és elfogadja, hogy az Elevenpark Kft. (2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45.) által a https://www.elevenpark.hu felhasználói adatbázisában tárolt következő személyes adatai az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére történő átadásához: felhasználónév, vezeték- és keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók (Vendég) részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
 3. Vendég tudomásul veszi, hogy Üzemeltető az Elevenpark Új Buda területén kamerákat helyezett el, elektronikus megfigyelés céljából az Elevenpark Új Buda bejáratánál elhelyezett tájékoztatóban foglaltak szerint és az ugyanott található alaprajzon feltüntetett helyeken.
 4. Vendég a regisztráció során és az Elevenpark Új Budába történő belépéssel (ráutaló magatartással) hozzájárul ahhoz, hogy Üzemeltető az Elevenpark Új Buda területén csoportos fotókat, csoportos vagy pásztázó jelleggel készített videókat készítsen és azokat az Üzemeltető online (honlap, facebook, instagram, youtube, google+) felületein felhasználhassa.
 5. Üzemeltető a Vendég regisztráció során megadott e-mail címére, amennyiben Vendég ahhoz hozzájárul az Üzemeltető rendezvényeiről, akcióiról és érdekességekről hírlevelet küldhet. Vendég a hírlevélküldésről bármikor leiratkozhat.

IX. Szerződés módosítása

 1. Általános szabályok

Tekintettel arra, hogy Felek között a jelen ÁSZF alapján létrejött jogviszony adott napon adott időtartamban történő játékra jön létre, Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Szerződésben foglalt rendelkezéseket, az Elevenpark Új Buda működésére, használatára, nyitva tartására és a belépés feltételeire és díjaira is kiterjedő mértékben a jövőre nézve egyoldalúan módosíthassa. Ilyen módosítás a már megvásárolt belépőjegyekre és Szolgáltatásokra nem terjed ki. Üzemeltető az ÁSZF és a Szolgáltatás, és a belépőjegyek árának változását a weboldalán teszi közzé.

 1. A Születésnapi partyra vonatkozó módosítási szabályok
 2. A megrendelt születésnapi csomag a a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával módosítható az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levéllel.
 3. Move your team szolgáltatásra vonatkozó módosítási szabályok. Egyedi szerződésben meghatározott feltételek szerint.

X. Elállás, a szerződés megszűnése

 1. a megvásárolt jegyet nem válthatja vissza.
 2. Amennyiben a szolgáltatás valamilyen okból kimarad, az Elevenpark Új Buda (http://www.elevenpark.hu/) honlapján, a regisztrált Vendégeket pedig lehetőség szerint e-mailen is értesítjük a jegyek felhasználásának lehetőségéről.

XI. Panasz, Vitarendezés, illetékességi kikötés

 1. A Vendég szóbeli panaszt tehet, melyet az Üzemeltető tudomásszerzés után azonnal megvizsgál. Ha a Vendég a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Üzemeltető a panaszról és álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a Vendégnek átad, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén legkésőbb a XI.2. pontban foglalt érdemi válasszal egyidejűleg megküld a Vendégnek. Üzemeltető és Vendég jogvitáikat elsődlegesen peren kívül, egyeztetés útján rendezik.
 2. Üzemeltető és a Vendég közötti jogvita esetén panasz az Üzemeltető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén vagy a postacímén (2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45.) tehető írásban, melyet az Üzemeltető kivizsgál, és ennek eredményéről legkésőbb 30 napon belül elektronikus üzenetben vagy postai úton írásban tájékoztatja a Vendéget. Vendég a válasz kézhezvételétől számított 8 napon belül jogosult írásban egyeztetést kérni az Üzemeltetőtől, amennyiben az Üzemeltető tájékoztatásában írtakat nem fogadja el. Ha az egyeztetés, a Vendég erre vonatkozó kérésének az Üzemeltető általi kézhezvételét követő 14 nap alatt nem vezet eredményre, úgy Vendég bírósághoz más hatósághoz, vagy békéltető testülethez fordulhat.
 3. Fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó Magatartási Kódex megismerhető itt: MKIK Etikai Kódexe: https://mkik.hu/az-mkik-etikai-kodexe
 4. Fogyasztói jogvita esetén Vendég jogosult a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulni. A békéltető testületek székhelye, telefonos és internetes elérhetőségei, valamint levelezési címük a https://bekeltetes.hu/udvozlo érhető el.
 5. Fogyasztói jogainak megsértése esetén Vendég panasszal fordulhat a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. Ezek elérhetőségeit itt találhatók: http://jarasinfo.gov.hu.

XII. Egyéb rendelkezések

 1. A Szerzői jogról szóló törvény értelmében az Üzemeltető weboldala (http://www.elevenpark.hu), mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek minősül, így e weboldal, valamint az azon elhelyezett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Tilos a weboldal külső megjelenésének, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak, a weboldal szoftverének, szövegeinek és szabályzatoknak az Üzemeltető írásbeli engedélye nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni az Üzemeltető írásos hozzájárulását követően a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Üzemeltető.
 2. Jelen ÁSZF hatályos szövege az Üzemeltető honlapján (https://www.elevenpark.hu/elevenpark-jatszohaz-uj-buda-center-altalanos-szerzodesi-feltetelek) érhető el és tölthető le. Az Elevenpark Új Buda pénztáránál megtekinthető az ÁSZF mindenkor hatályos példánya.
 3. A jelen ÁSZF által nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv (Ptk.), a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései irányadók.

Hatályos: Budapest, 2019. szeptember

 

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom