4 legfontosabb dolog mielőtt elindulsz hozzánk!

MIELŐTT ELINDULNÁL...

Azért, hogy az Elevenparkba érkezve zökkenőmentesen történjen a bejutásod és már csak a felhőtlen szórakozásé legyen a főszerep, összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat Neked.

1. Töltsd ki a felelősségvállaló nyilatkozatot!

A játéktérbe csak akkor léphetsz, ha előtte megismerted a Házirendet. Szülinapi és csoportos foglaláshoz elengedhetetlen a felelősségvállalási nyilatkozat leadása. A mászófal használatához regisztráció szükséges, csak ennek kitöltése után szabad belépni a mászófalak területére.

2. Öltöző szekrényekhez a lakat kaucióval működik!

Parkunkba az öltöző szekrényekhez lakat bérelhető, ennek letéti díja 2000 Ft/lakat, amit távozáskor visszaadunk. Kérjük, erre készülj, és amennyiben van rá lehetőséged hozz magaddal 2000 Ft-ot, hogy a váltással ne növeljük a várakozási időt.

3. Belépéshez tartozó információk!

Az árak egyszeri belépésre értendők és az adott nap zárásáig érvényesek. Játszóházunkba otthonról hozott ételt-italt bevinni szigorúan Tilos. Csak és kizárólag zokniban vagy mezítláb lehet bemenni. Váltócipő/papucs használata Tilos.

4. Esetleges teltház kialakulhat

Ha szeretnéd a játékidőt minél jobban kihasználni, érdemes időben érkezned. Befogadóképességünk véges, (esős, hideg időben, illetve ünnepnapokon, hétvégén gyakran előfordul teltház), ilyen esetben a belépést korlátozottan tudjuk megvalósítani, előfordul, hogy várakozni kell.

 


Maradt még kérdésed? Lehet, hogy itt azonnal választ kapsz:

Gyakori kérdések

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom