MEGA JÁTSZÓPARTY

MEGA JÁTSZÓPARTY

 
WORK HARD, PLAY HARDER! 
Csak 18 éven felülieknek!
Szeptember 18-án 20-23 óra között MEGA JÁTSZÓPARTYt tartunk az Új Buda Centerben. 
 

Gyere el barátaiddal egy nem mindennapi eseményre! Majdnem egy év várakozás után úgy döntöttünk, hogy felturbózzuk nektek a Játszópartyt, így egy házon belül három helyszínen is bulizhattok! 

  • ELEVENPARK játszóház: A régi motorosok meg fogják erősíteni, hogy Magyarország legnagyobb beltéri játszóháza felnőttként legalább olyan izgamas, mint gyerekkorunkban volt!
  • CYBERJUMP trambulinpark: Szaltózz, ugrálj, huppanj bele a szivacsmedencébe! Hívd ki barátaid egy battle beam párbajra, vagy versenyezzetek a ninja warrior pályán!
  • LASERPARK: Az Új Buda Center alagsorában egy igazi lasercsatában vehetsz részt, küzdjetek meg együtt a győzelemért! Itt igazán nagy szükség lesz a csapatszellemre, így könnyen összeismerkedhetsz új emberekkel is! 

Jegyárak:
ALAP JÁTSZÓPARTY JEGY:
Belépést biztosít az Elevenpark Új Buda Centerbe.
- elővételben: 2900 Ft
- helyszínen: 3500 Ft
MEGA JÁTSZÓPARTY JEGY:
Belépést biztosít mind a három helyszínre. Figyelem, a jegyek csak limitált számban kaphatók!
- elővételes jegy: 4900 Ft
Ne feledd, a trambulinparkban speciális zoknira lesz szükséged, ez 500 Ft-ért beszerezhető a helyszínen (ha van már ilyened, nyugodtan hozd el magaddal).
 

Az izgalmas játékok mellett helyben sütött pizzával, alkoholmentes koktélokkal, DJ-vel és meglepetésekkel várunk benneteket!
Fontos tudnivalók:
- Belépés kizárólag 18 év felett!
- Kérjük, hogy Mega Játszóparty jeggyel érkezzetek a kezdés előtt 15 perccel!
- Az Elevenparkban cipő használata tilos, érdemes váltózoknit hozni!
- A résztvevők Újbuda Center parkolójában ingyenesen parkolhatnak.
- Öltözőszekrények az Elevenparkban és a Cyberjumpban is rendelkezésre állnak. Kulcsot a pénztárnál tudtok kérni 2000 Ft letéti díj mellett, mely a kulcs visszaadásakor visszajár.
- A játékok egy része zsetonnal működik, melyet a pénztáraknál tudtok vásárolni.
1 db zseton 200 Ft, 5 db zseton 800 Ft, 6 db zseton 1000 Ft, 10 db zseton 1300 Ft.
- A kormányrendelet alapján az eseményre való belépést kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani.

Jegyek: https://tixa.hu/mega_jatszoparty

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom