Karácsonyi "jót tevő" forgatás a Elevenparkban

Karácsonyi "jót tevő" forgatás a Elevenparkban

Jótékonysági videóklip forgatás az Elevenparkban!

...és bizony felejthetetlenül sikerült!

Nézzétek meg a klipet itt: https://www.youtube.com/watch?v=mKeSwwvnkE8

Olvassátok el közös, jó ügyünk részleteit:

Az Elevenpark az Eszter-Lánc Mesezenekar mellé állt egy szuper jótékonysági ügyben, ugyanis a zenekar nálunk forgatta legújabb lemezük, a „Játszóházi rokkendroll” videoklipjét, melynek keretében hátrányos helyzetű településről invitáltak meg gyermekeket, hogy egy igazi játszóházas, videó forgatásos, rock n’ roll élményben legyen részük! .) A tarnabodi gyerekeken kívül, néhány  gyermek "rajongó" és a Musztáng SE akrobatikus rock & roll csoport tagjai is csatlakoztak a klip elkészítéséhez. A felvételére az Elevenpark Reno Udvarban került sor, egy közhasznú civil szervezet, az Északi Támpont forgatásával.

Hogyan segítettünk ezzel az akcióval?

A tarnabodi gyerekek a projekt során egy igazi zenekarral és profi táncosokkal közösen készítettek el egy vidám hangulatú videoklipet. A forgatás, mint csapatmunka, részükről egyéni kreativitást és csoportos aktivitást igényelt, de egyben életre szóló élményt is jelentett. Mindezeken túl a fiatalok az elkészült klip révén megtapasztalják a sikert, és azt, hogy együtt képesek mások által is elismert értéket létrehozni.

 

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom