Adni jó! Karácsonyi Cipősdoboz Akció az Elevenparkban

Adni jó! Karácsonyi Cipősdoboz Akció az Elevenparkban

Adni jó! Indul a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi Cipősdoboz akciója, amelyben minden évben örömmel vesz részt az Elevenpark is! 

November 29 és december 19 között az Elevenpark Új Buda Center vagy Reno Udvar játszóházaiba is hozhatod cipősdobozba csomagolt ajándékaidat!

Hogyan készíthetek ajándékot?

Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt! Ezután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod, s a cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal.

Mit tegyek a cipősdobozba?

Cipősdoboz ajándékodba bármit tehetsz, aminek egy gyerkőc örülhet. Ez életkortól és nemtől függően sok minden lehet, ajándékodnak szinte csak a fantáziád szabhat határt, na és persze a doboz mérete : )

Van amit ne tegyek bele a dobozba?

Arra kérünk mindenkit, ne ajándékaitokba ne tegyetek:

 agresszivitásra késztető képeket, játékokat; pl.: játékpisztolyt, kést, pc-játékot
 konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt
 törékeny tárgyat (tükröt, porcelánbabát, stb.)
 gyógyszereket

sampon, testápoló, egyéb folyékony tárgy esetén tanácsos gondosan becsomagolni azt egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre az egész ajándékcsomagotokat

Hogyan csomagoljam be a dobozom?

Elkészített ajándékod csomagold be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragaszd le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kösd át zsineggel! Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor! A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánod ajándékod, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″.

Köszönjük, ha Te is adakozol! ?

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom