Céges csapatépítés

Move Your Team

Ha céges csapatépítésben gondolkodik és egy különleges helyszínt keres, ahol egyedi körülmények között, vidám programokkal tudja csapatát még jobban összekovácsolni, akkor az Elevenpark erre a megoldás.  Az Elevenpark két budapesti helyszínével nemcsak piacvezető Magyarországon, hanem a több mint 7.000 négyzetméteres alapterületével Európa legnagyobb beltéri játszóterei közé tartozik.

A játékok kialakítása, valamint a céges rendezvények lebonyolításában rejlő tapasztalatunk a MOVE YOUR TEAM PROJEKT alapja.

Játszóházunkban semmi sem emlékeztet az irodai vagy éttermi légkörre. Ha eljön az Elevenparkba, barátaival vagy kollégáival egy másik világba csöppen. Ez a teljesen szokatlan környezet megváltoztatja a csapatot. Kérem, figyelje barátai vagy kollégái reakcióit, amikor belépnek ebbe a játékvilágba.

Ez az Ön impulzusa egy élményekben gazdag nap lezárásaként – egy munka utáni esti program. Természetesen az Elevenpark napközben is rendelkezésére áll egy személyes MOVE YOUR TEAM program számára.

A MOVE YOUR TEAM csapatjátékok sorozatából áll, melyet az Elevenpark egy kommunikációs szakember segítségével, speciálisan csapatoknak, pl. kollégák, baráti kör vagy egyesületek részére fejlesztett ki. Egyre több ember és vállalat fedezi fel, hogy a „közös játék“ frissítő motivációs forrás lehet a csapat számára – két éve óriási trend Németországban, Angliában és Franciaországban és most már Magyarországon is.


Move Your Team legkedveltebb játékmodulok


Kalandpálya

A játékosok a drótkötél-kalandpályát egymás után időre teljesítik. Gyerekjátéknak tűnik – felnőtteknek azonban igazi egyensúlyozási művészet!

Pohár-Tenisz

Minden játékosnak 60 másodperc áll rendelkezésére, hogy 8 labdával a szemközti pingpongasztalon álló poharakba találjon. A trükk: a labdáknak egyszer a háló túloldalán is pattaniuk kell.

Görgős csúszda

Egyensúlyozás a görgős csúszdán – bár hullámok nincsenek, mégis az egyensúlyérzék a lényeg, főleg amikor egy teniszladbát is magukkal kell vinnie a játékosoknak.

Twall fal

A reakciófalon a cél, hogy minden egymás után felvillanó színes képernyőrészletet olyan gyorsan kapcsoljunk ki, ahogy csak bírunk. Egy időben egy vagy akár két játékos is felmérheti tudását. A legtöbb leütés birtokosa a játék győztese.

Segway

Kipróbálta már? Könnyebb, mint gondolná! A kétkerekű roller egyensúlyozással lehet irányítani. Dőljön kicsit előre, és a jármű előre halad, dőljön hátrébb, és a Segway lassul. Ez így unalmasnak tűnik? Nem gond, hiszen akkor akadálypályát építünk Önnek.

Négyes léghoki

Ez a léghoki-asztal egyáltalán nem egy átlagos játék. A légbefúvásnak köszönhetően igazán dinamikus élmény!

XXL csocsó

XXL méretű csocsóasztalunkon akár 8 fő is egyszerre játszhatja le a VB döntőt! Az izgalom garantált!

Szőnyeg curling

A játék egyszerű: mind a mozgástechnika, mind a szabályok könnyen megtanulhatóak. A játék célja, hogy a kuglikat úgy hajítsuk el, hogy azok beletaláljanak a célkeresztbe anélkül, hogy meglöknénk közben a játékostársaink bábuit.

Irodagolf

Habár az Elevenpark kétség kívül kisebb, mint egy valódi golfpálya, de mégis nagyobb, mint az Ön irodája. A parkunk pedig tele van akadályokkal.

Buborékhegy célbadobás

3 méterről beletalálni egy nagy ládába nem is lenne nehéz! Viszont próbálja meg ezt egyszerre a játékostársaival a buborékhegyünkön!

Mászófal

Mászófalunk nem magas, teljesen veszélytelen és ráadásul sokkal könnyebb megmászni, mint az Alpok csúcsait. Mégis ügyességet igényel, hogy a fogási pontokon haladva feljussunk a célig.

Trambulin kézilabda

Labdákat dobni és elkapni amilyen gyorsan csak lehet, méghozzá úgy, hogy egyszerre ugorjanak a játékosok a trambulinon – olimpiai különszám!

elevenpark

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Elfogadom