Team building

  Move Your Team

  If you are thinking of team building and looking for a special venue, where you can bring your team together with fun programs under one roof, Elevenpark offers the best solution. Elevenpark's two locations in Budapest are not only the market leader in Hungary but it is also among Europe's largest indoor playgrounds with more than 7,000 square meters of floor area.

  The design of games and the experience of organizing company events is the basic of MOVE YOUR TEAM PROJECT.

  In our playhouse, nothing reminds you of the office or restaurant atmosphere. If you come to the Elevenpark with your friends or colleagues you step in another world. This totally unusual environment changes the team. Please watch the reactions of your friends or colleagues when they enter this gaming world.

  It is your impulse to end a rich day - an after-work evening program. Of course, Elevenpark is also available during the day for a personal MOVE YOUR TEAM program.

  MOVE YOUR TEAM consists of a series of team games featured by Elevenpark with a communications technician, specially for teams, colleagues, friends, or associations. More and more people and companies discover that "common games" can be a refreshing motivational resource for the team - two years ago there has been a huge trend in Germany, England and France and now in Hungary as well.


  Move Your Team – favourite game modules


  Adventure track

  A játékosok a drótkötél-kalandpályát egymás után időre teljesítik. Gyerekjátéknak tűnik – felnőtteknek azonban igazi egyensúlyozási művészet!

  Glass Tennis

  Minden játékosnak 60 másodperc áll rendelkezésére, hogy 8 labdával a szemközti pingpongasztalon álló poharakba találjon. A trükk: a labdáknak egyszer a háló túloldalán is pattaniuk kell.

  Rolling slide

  Egyensúlyozás a görgős csúszdán – bár hullámok nincsenek, mégis az egyensúlyérzék a lényeg, főleg amikor egy teniszladbát is magukkal kell vinnie a játékosoknak.

  Twall

  A reakciófalon a cél, hogy minden egymás után felvillanó színes képernyőrészletet olyan gyorsan kapcsoljunk ki, ahogy csak bírunk. Egy időben egy vagy akár két játékos is felmérheti tudását. A legtöbb leütés birtokosa a játék győztese.

  Segway

  Kipróbálta már? Könnyebb, mint gondolná! A kétkerekű roller egyensúlyozással lehet irányítani. Dőljön kicsit előre, és a jármű előre halad, dőljön hátrébb, és a Segway lassul. Ez így unalmasnak tűnik? Nem gond, hiszen akkor akadálypályát építünk Önnek.

  Air Hockey for4

  Ez a léghoki-asztal egyáltalán nem egy átlagos játék. A légbefúvásnak köszönhetően igazán dinamikus élmény!

  XXL table football

  XXL méretű csocsóasztalunkon akár 8 fő is egyszerre játszhatja le a VB döntőt! Az izgalom garantált!

  Carpet curling

  A játék egyszerű: mind a mozgástechnika, mind a szabályok könnyen megtanulhatóak. A játék célja, hogy a kuglikat úgy hajítsuk el, hogy azok beletaláljanak a célkeresztbe anélkül, hogy meglöknénk közben a játékostársaink bábuit.

  Office golf

  Habár az Elevenpark kétség kívül kisebb, mint egy valódi golfpálya, de mégis nagyobb, mint az Ön irodája. A parkunk pedig tele van akadályokkal.

  Bubble montain target-schooting

  3 méterről beletalálni egy nagy ládába nem is lenne nehéz! Viszont próbálja meg ezt egyszerre a játékostársaival a buborékhegyünkön!

  Climbing wall

  Mászófalunk nem magas, teljesen veszélytelen és ráadásul sokkal könnyebb megmászni, mint az Alpok csúcsait. Mégis ügyességet igényel, hogy a fogási pontokon haladva feljussunk a célig.

  Trampoline handball

  Labdákat dobni és elkapni amilyen gyorsan csak lehet, méghozzá úgy, hogy egyszerre ugorjanak a játékosok a trambulinon – olimpiai különszám!

  elevenpark

  This website uses cookies so we can provide you with the best user experience. More info
  Accept