Elevenpark

JÁTÉK, MOZGÁS, SZÓRAKOZÁS
AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TÖBB, MINT 7000 nm-EN BUDAPESTEN
!

Az Elevenpark a játszótér és vidámpark egyedülálló ötvözete, ahol a gyerekek szüleikkel együtt kikapcsolódhatnak. A mozgás mellett éttermünkben mindenki megtalálja a sok finomság között a kedvencét. A kedvenc szülinapi zsúr helyszíned!  Várunk szeretettel családbarát áron!

Kedves Szülők! Gyermekeik öröme az Önök öröme is. Legyenek ennek részesei!

VÁLASZD AZ ELEVENPARKOT, MERT

  • nálunk papa-mama-gyerekek, megtalálják a koruknak megfelelő játékot
  • nálunk télen nyáron, hidegben és melegben kúszhatsz, mászhatsz, csúszhatsz és ugrálhatsz kedvedre már több, mint  7000 m²-en Budapesten!
  • nálunk szüleid sem unatkoznak, míg te játszol, ők pihenéssel, olvasással, kávézással és beszélgetéssel sőt játszással tölthetik idejüket

Elevenpark, Magyarország első és legnagyobb beltéri játszótere

2009 novemberében, a  budapesti Papp László Arénában rendezett Baba-mama expón mutatkozott be először az Elevenpark Új Buda Center a 11.kerületben , majd 2013.novemberében megnyitotta kapuit az Elevenpark Reno Udvar is a 13. kerületben.

Ez a hatalmas játszópark , nem a klasszikus játszóház koncepcióját folytatja, hanem egy teljesen egyedi, újfajta szórakozási lehetőség minden család számára. Gyerekek, egész kicsitől a tizenévesekig, és szüleik nekik megfelelő kikapcsolódást találnak nálunk. Legyen akár borongós hétköznap, unalmas hétvége vagy szünidő, az Elevenparkban töltött idő élmény, játék és szórakozás, nem utolsó sorban pedig aktív mozgás. Az Elevenpark az aktív pihenés,  sport és játék ötvözete, ahol az ott töltött idő nevetés, öröm és kikapcsolódás télen, nyáron.
A családok sok-sok újfajta játék közül választhatnak: vulkán, kalandpálya, mászófal, óriás csúszda, több emeletes mászóka, ugrálóvár, buborékhegy, elektromos kisautó pálya, mászófal, görgős csúszda, lövöldöző és focipálya. A pihenősarok és az étterem kényelmes székei pihenésre és kikapcsolódásra csábítanak. A szülők játszhatnak gyermekeikkel, de csocsó és léghoki is várja őket. A beltéri játszótér azért egy nagyon praktikus találmány, mert nem függ a családi program az időjárás szeszélyeitől. Lehet esős ősz, zimankós tél, rekkenő nyári hőség, az Elevenparkban az idő mindig kellemes. A légkondicionált csarnok fényes, tágas, barátságos, és fesztelen mozgásra nyújt hatalmas teret. Akár több ezer látogató megfordulhat egy napon, az Elevenparknak ez nem akadály. A kedves és segítőkész személyzet által vezetett étterem széles ételkínálata tovább erősíti a játéksziget látogatóinak komfortérzését.

Az Elevenpark Új Buda Center;  Budapest XI. ker.-ben az Új Buda Center bevásárlóközpontban a város egy feltörekvő, új részén található, melynek megközelítése akár Buda akár Pest kerületeiből vagy a környező nagyobb településekről könnyen megoldható. Parkolás ingyenes!

Az Elevenpark Reno Udvar; Budapest XIII. ker.-ben a Reno Udvarban, a Váci út 168-as szám alatt, a régi Obi épületében található. M3-as metróval a Gyöngyösi utcától illetve autóval is tökéletesen megközelíthető. Parkolás ingyenes!